• Home
  •  > 
  • Video: Snelloop-Turboroldeur

Video: Snelloop-Turboroldeur

Datum: 02/03/2020

Nee…. deze video is niet versneld! Dit is de werkelijke openingssnelheid van een EFAFLEX spiraaldeur. Een indrukwekkende 4 meter per seconde, waarmee het de snelste verticaal openende deur ter wereld is. Denk aan het minimaliseren van blootstelling aan de elementen, denk aan het versnellen van logistieke processen, denk aan hoge windbelasting en je zult gaan begrijpen waarom we het product monteren in zoveel soorten industriesectoren met montage in meer dan 50 landen.

De turbo-spiraaldeur – ‘s werelds snelste opening tot 4 meter per seconde, geschikt voor maximaal 250.000 bedrijfscycli per jaar. Standaardmaten tot 7 meter x 6 meter. Een geweldige allrounder.

Productpagina: Snelloop-Turboroldeur STR

Pdf om te downloaden: Productblad EFA-STR

Vindt u dit een leuk artikel?

Hopelijk geeft dit artikel u de benodigde informatie en kennis waar u op naar zoek bent. Wilt u meer informatie over EFAFALEX? Hier hebben we nog meer interessante pagina`s voor u:

 Andere pagina`s & informatie die uw organisatie sneller en veiliger maken

 Wilt u binnen uw magazijn, garage, cleanroom of vriescel snel kunnen bewegen? Ongewenste gasten geen kans geven en niet hoeven wachten op trage roldeuren? Dan is de EFAFLEX snelloopdeur de oplossing die u zoekt! Hiermee opent u het magazijn- of de garagedeur namelijk met een snelheid tot 4 m/s en sluit u deze weer met 1 m/s. Dit betekent dat u geen vertraging oploopt in uw productieproces of bij de uitgang van een garage! Afhankelijk van het type deur en uw toepassing van de deur is er altijd een oplossing die bij u past.

Hieronder artikelen en oplossingen die wellicht interessant zijn voor een snelle en veilige werkomgeving in uw organisatie:

Gaat u ook voor snel en veilig?

Bij EFAFLEX werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn de producent van EFAFLEX snelloopdeuren! Maar wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. Als u voor een snelloopdeur van EFAFLEX kiest, profiteert u van ruim 40 jaar aan technologische voorsprong van dé specialist die zich uitsluitend bezighoudt met snellopende deuren.

Met de juiste kennis, producten en support helpen wij u de juiste keuze te maken qua snelloopdeur en er voor te zorgen dat uw logistieke proces snel, soepel en veilig blijft.

Mogen wij u vrijblijvend advies geven? Bel 0346-557111

of plan een afspraak in