Voordelen EFAFLEX snelloopdeuren

Snelheid

De snelste deur komt van EFAFLEX. De EFA-STR® is een combinatie van het spiraalvormige oprolsysteem en een flexibel deurblad. De deur bereikt openingssnelheden tot 4 m/s.

Lange levensduur

Onze deuren zijn ontwikkeld voor zeer frequent gebruik. Constructiekenmerken als de gepatenteerde spiraaltechniek of de balancering zorgen voor een lange levensduur.

Rendement

Snelloopdeuren van EFAFLEX zorgen voor een hoger rendement in elk bedrijf. Dankzij de hoge openingssnelheden worden wachttijden voor de deuren zo gering mogelijk gehouden. De snelheid van uw logistieke processen neemt zo toe.

Ik wil een aanbieding ontvangen!

Technologische voorsprong

Al meer dan 40 jaar gebruikt EFAFLEX de naam snelloopdeuren en bepaalt het uiterlijk hiervan. Dankzij voortdurende uitvindingen en ontwikkelingen zij wij al bijna 20 jaar de toonaangevende fabrikant van deze deuren.

Energiezuinigheid

EFAFLEX biedt met de EFA-SST® de eerste snelloopdeur wereldwijd met standaard thermisch gescheiden isoleerlamellen. Hierdoor worden afhankelijk van de deurgrootte isolatiewaarden tot 0,74 W/m²K bereikt.

Veiligheid

Met het deurlijn-lichtscherm EFA-TLG® en de laserscanner EFA-SCAN® bevat ons aanbod twee wereldwijd unieke veiligheidsinrichtingen voor deuren aan.

Begeleiding van A tot Z

Alle medewerkers van de productie tot aan de montage en de service zijn medewerker van EFAFLEX en uitstekend opgeleid.

Ik wil naar het overzicht van alle snelloopdeuren!