Een team

waar je op kunt vertrouwen


Een team

waar je op kunt vertrouwen

De EFAFLEX-service

filosofie.

De EFAFLEX service

filosofie.

De juiste partner die u bijstaat tijdens het hele planningsproces, die oplossingen vindt en antwoorden geeft op elke uitdaging, die u werk uit handen neemt en zekerheid biedt, een partner die 24 uur per dag beschikbaar is: deze partner heet EFAFLEX. Ons serviceteam in Nederland bestaat uitsluitend uit eigen servicemonteurs. Wij bieden u een allround zorgeloos pakket voor alle deuren - van alle aangewezen - trouw aan de EFAFLEX-filosofie: Betrouwbare SERVICE UIT ÉÉN BRON. Dankzij ons productportfolio en de uitgebreide en permanente opleiding van onze servicemonteurs zijn wij ook de professionals op de markt voor speciale oplossingen.

De toegevoegde waarde door EFAFLEX-diensten.

Hulplijn & ondersteuning 

Hulplijn & ondersteuning 

Reparatie en probleemoplossing

Reparatie & troubleshooting

Overleg op locatie

Reserve-onderdelen

Onderhoud & inspectie

Service uit één hand.

We hebben populaire ons met onze producten en zijn aangesloten aan het idee van service. Daarom vertrouwen wij voor montage-, reparatie- en servicewerkzaamheden uitsluitend op eigen personeel.

Serviceplanning.

Door onze mechanische planningscoördinatie garanderen wij de vervanging van de inspectie- en onderhoudsintervallen. Dit zorgt ervoor dat alle wettelijke deadlines worden gehaald.                                                  

Technische expertise.

Na het succesvol afronden van een intensieve opleiding in het EFAFLEX-opleidingscentrum, volg alle EFAFLEX-servicetechnici diverse interne en externe opleidingen op het gebied van EFAFLEX en producten van derden.

Eigen servicemonteurs.

Wij hebben EFAFLEX-servicemonteurs deurhak Nederland. We hebben dit aantal continu uit om ervoor te zorgen dat we in de toekomst nog dichter bij onze klanten staan.                                                                                  

Deskundig advies overal.

Onze deskundige serviceadviseurs hebben altijd de nodige tijd om alle technische details direct op de installatieplaats met onze klanten te bespreken. Alle klantenbezoeken zijn over het algemeen gratis en vrijblijvend.

Voldoen aan alle normen.

Onze servicemonteurs voeren alle onderhouds-, inspectie- en reparatiewerkzaamheden altijd uit volgens de specificaties van de fabrikant en de geschikte normen.                                                                                                  
    

Originele onderdelen.

Onze hoogwaardige originele reserveonderdelen, speciaal ontworpen voor onze snelloopdeuren, gegarandeerd de lange slagen en bedrijfsgereedheid van uw deur en optie een blijvende hoge kwaliteit, zelfs na meerdere jaren.

Snelle leveringen.

De assemblage van reserveonderdelen vindt plaats in het hoofdkantoor van ons bedrijf en door onze samenwerking met functionele transportdienstverleners wordt een snelle en betrouwbare levering van uw vervangende onderdelen onmogelijk.

Wettelijke overweging.

Met uw individuele EFAFLEX onderhoudspakket voldoet u aan uw wettelijke verplichting voor de jaarlijkse deskundige inspectie.

Onze serviceadviseurs ondersteunen u ook graag met een gratis veiligheidscheck tijdens het opstellen van risicobeoordelingen.

Duurzaamheid.

De combinatie van uitstekende service in de vorm van een EFAFLEX-onderhoudscontract en hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat uw EFAFLEX-deursysteem een succesvolle heeft (marktvergelijking). Zo sparen we samen waardevol geschreven en verklaren we verantwoordelijkheid.

Digitale verwerking.

Om u een optimale orderverwerking te garanderen, zijn onze servicetechnici uitgerust met de moderne mobiele terminals en het EFAFLEX Service Operating System, waarmee alle relevante servicerapporten in realtime kunnen worden verzonden.         

                                                                            

- Neem contact op.

Ben jij op zoek naar de snelste service?


- Neem contact op.

Ben jij op zoek naar de snelste service?


- Referenties

Onze deuren krachtige onze klanten - wereldwijd.

EFAFLEX is een wereldwijd erkend merk op het gebied van snelloopdeuren. Toonaangevende nationale en internationale bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Lees meer

- Onderhoud

Wij zetten de maatstaf voor service.

Bij ons staat de klant centraal en daarom vinden wij, als premium leverancier, regelmatige service vanzelfsprekend. Onze zelf opgeleide servicemedewerkers en eigen servicetechnici met hun goed onderbouwde servicewagens helpen u snel, oplossingsgericht en betrouwbaar. Zo tillen wij service naar een nieuw niveau.

Lees meer

- Referenties

Onze deuren overtuigen onze klanten - wereldwijd.

EFAFLEX is een wereldwijd erkend merk op het gebied van snelloopdeuren. Toonaangevende nationale en internationale bedrijven uit alle branches vertrouwen op onze producten.

Lees meer

- Onderhoud

Wij zetten de maatstaf voor service.

Bij ons staat de klant centraal en daarom vinden wij, als premium leverancier, uitzonderlijke service vanzelfsprekend. Onze zelf opgeleide servicemedewerkers en eigen servicetechnici met hun goed uitgeruste servicewagens helpen u snel, oplossingsgericht en betrouwbaar. Zo tillen we service naar een nieuw niveau.

Lees meer

Voeg afbeelding in