Wil je binnen jouw magazijn, parkeergarage, cleanroom of vriescel snel kunnen bewegen? Ongewenste gasten geen kans geven en niet hoeven wachten op trage roldeuren? Dan heb je een snelloopdeur nodig!

Maar iedere branche brengt zijn eigen specifieke uitdagingen mee. Kies hieronder jouw branche uit die je dan naar de juiste snelloopdeur leidt voor jouw branche.

Of maak gebruik van onze deurkeuzehulp. Door middel van een paar korte vragen krijg je de meest geschikte snelloopdeuren te zien. 

Onze branches

Parkeren

Uniek snel, veilig en betrouwbaar - slechts enkele van de redenen waarom we parkeerdeuroplossingen installeren in de beste parkeerfaciliteiten binnen Nederland en over de hele wereld.
Koel & Vries

Snelloopdeur voor vriescel

Temperatuurregeling…. waar elke graad telt. Of je nu actief bent in de voedingsmiddelen-, dranken-, farmaceutische of logistieke sector, het handhaven van een nauwkeurige temperatuurregeling kan het verschil maken tussen goederen die verkoopbaar en bruikbaar zijn of NIET!


Food & Beverage

Schiller

De snelheid van productie, verpakking en logistiek is cruciaal binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waar producten een reis moeten afleggen en probleemloos bij de consument moeten aankomen.Transport & Logistiek

STT

Het is een feit dat de transport- en opslagindustrie meer incidenten en ongevallen heeft met bedrijfsvoertuigen dan in welke andere sector dan ook. Magazijn- en logistieke klanten opereren in een omgeving die voortdurend korte en kortere levertijden verwacht, terwijl ze manieren vinden om processen te verbeteren en te stroomlijnen om winst toe te voegen aan de 'bottom line'.

Cleanroom / Pharma

Elke cleanroom heeft zijn eigen individuele toepassingsprofiel; of dat nu een cleanroom is die wordt gebruikt in de halfgeleiderindustrie, de automobielsector, de voedselproductie of de productie van medicijnen, ze vereisen allemaal de hoogste hygiënenormen en de zuiverste luchtkwaliteit.Maakindustrie / Productie

Productie - waar processen en mensen moeten samenwerken om producten te produceren. Snelheid is van essentieel belang en veiligheid ook. Ongeplande uitvaltijd kan kostbaar zijn en een 'knock-on'-effect hebben in de hele toeleveringsketen.