Over EFAFLEX:

EFAFLEX van der Tol en Keijzer is de enthousiaste exclusieve vertegenwoordiger van de Nederlandse markt voor de EFAFLEX snelle en veilige deuren, ook wel snelloopdeuren genoemd. Onze Nederlandse vestiging is in 1996 opgericht door Ton van der Tol en Frank Keijzer. Ondertussen is het bedrijf met veel enthousiasme  verder uitgebouwd naar de huidige grootte.

EFAFLEX – 45+ jaar succes

Met een snelloopdeur van EFAFLEX kiest u voor wereldwijd toonaangevende technologie en profiteert u exclusief van onze technische voorsprong. Daarnaast vormen eigen onderzoek en ontwikkeling bij EFAFLEX een belangrijk onderdeel van de ondernemingsfilosofie. Zo zorgen wij voortdurend voor vooruitgang. Het is niet eenvoudig om wereldwijd de onbetwiste nummer één in technologie te zijn. Echter blijven wij revolutionaire deursystemen ontwikkelen – voor uw succesvolle toekomst.

Ons productenpakket wordt regelmatig uitgebreid. Door voortdurende innovatie hebben we steeds weer de nieuwste oplossingen beschikbaar voor “deurproblemen” bij onze klanten. Bij de oprichting in 1974 is EFAFLEX de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezighoudt met snellopende deuren. En dat heel bewust! Want onze voorsprong vanaf de eerste dag is op deze visie gebaseerd. Al ruim 40 jaar zijn wij de marktbepalende fabrikant van snelloopdeuren. Onze industriedeuren zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.  Voor een groot aantal sectoren hebben we de spiraaldeur, roldeur, vouwdeur, cleanroomdeur, deuren voor vriescellen, deuren voor machinebescherming en vele andere speciale uitvoeringen beschikbaar. Het bedrijf heeft meer dan 1000 medewerkers wereldwijd en is een betrouwbare, door de eigenaar beheerde familieonderneming. Het hoofdkantoor van EFAFLEX is gevestigd in het Beierse Bruckberg en biedt internationale, innovatieve en creatieve ingenieurskunsten uit Duitsland en andere Europese landen.

Kwaliteit

Als eerste fabrikant van deuren laat EFAFLEX al sinds 2005 zijn snelloopdeuren door de IFT regelmatig controleren op duurzaamheid. Belangrijker nog, sinds 2008 wordt dit ook gecertificeerd. De Snelloop-spiraaldeuren EFA-SST, de Snelloop-turbodeuren EFA-STT en de Snelloop-vouwdeuren EFA-SFT werden in het laatste testrapport bovendien op 1 miljoen bewegingen getest.

EFAFLEX heeft een groep van goed opgeleide eigen monteurs. Zij dragen zorg voor montage, garantiezaken en onderhoud en eventueel reparatie van de deuren. In combinatie met onze servicecontracten bieden wij u snelle responstijden bij noodzakelijke ondersteuning van een monteur. Sinds 2000 zijn wij in Nederland gecertificeerd volgens de eisen van de VCA* (Veiligheidscertificaat aannemersbedrijf).