• Home
  •  > 
  • De nieuwe WK 4 gecertificeerde snelloopdeur EFA-SST® Secure in actie

De nieuwe WK 4 gecertificeerde snelloopdeur EFA-SST® Secure in actie

Datum: 26/03/2020

De veiligste, snelle inbraakwerende deur ter wereld

Topbescherming voor uw vermogen

Inbraak, diefstal en vandalisme – helaas zijn deze misdaden in de moderne tijd niet langer zeldzaam. Vooral inbraken en overvallen zijn meestal goed georganiseerd en vooraf gepland, uitgevoerd door netwerken van criminelen die over de nodige middelen beschikken om met geweld toegang te krijgen tot eigendommen en waardevolle spullen stelen.

Mensen die zich tegen deze risico’s willen beschermen, nemen vaak hun toevlucht tot elektronische beveiligingsdetectie- en alarmsystemen. Deze kunnen echter de logistieke processen bemoeilijken en leiden tot vertraging van interne procedures en aanzienlijke beperkingen van de lopende operaties.

Beveiliging zonder grenzen

De EFA-SST® Secure combineert snelheid met veiligheid in één enkele deuroplossing. Het biedt maximale bescherming aan de mensen om u heen, terwijl het de snelheid van een efficiënte EFAFLEX snelloopdeur combineert. Dubbelzijdige automatische sloten beveiligen de deur tijdens elke sluitingshandeling en veranderen deze in een bijna onoverkomelijk hindernis. De deur past naadloos in de structuur van het gebouw en heeft indrukwekkende openings- en sluitsnelheden om ervoor te zorgen dat uw processen snel en efficiënt verlopen, terwijl uw waardevolle spullen beschermd blijven.

Film van de EFA-SST® Secure in actie

Deze videp van de nieuwe EFA-SST® Secure laat zien hoe veerkrachtig de deur is en hoe deze bestand is tegen aanhoudende inbraakpogingen en grove vandalisme.

Vindt u dit een leuk artikel?

Hopelijk geeft dit artikel u de benodigde informatie en kennis waar u op naar zoek bent. Wilt u meer informatie over EFAFALEX? Hier hebben we nog meer interessante pagina`s voor u:

 Andere pagina`s & informatie die uw organisatie sneller en veiliger maken

 Wilt u binnen uw magazijn, garage, cleanroom of vriescel snel kunnen bewegen? Ongewenste gasten geen kans geven en niet hoeven wachten op trage roldeuren? Dan is de EFAFLEX snelloopdeur de oplossing die u zoekt! Hiermee opent u het magazijn- of de garagedeur namelijk met een snelheid tot 4 m/s en sluit u deze weer met 1 m/s. Dit betekent dat u geen vertraging oploopt in uw productieproces of bij de uitgang van een garage! Afhankelijk van het type deur en uw toepassing van de deur is er altijd een oplossing die bij u past.

Hieronder artikelen en oplossingen die wellicht interessant zijn voor een snelle en veilige werkomgeving in uw organisatie:

Gaat u ook voor snel en veilig?

Bij EFAFLEX werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn de producent van EFAFLEX snelloopdeuren! Maar wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. Als u voor een snelloopdeur van EFAFLEX kiest, profiteert u van ruim 40 jaar aan technologische voorsprong van dé specialist die zich uitsluitend bezighoudt met snellopende deuren.

Met de juiste kennis, producten en support helpen wij u de juiste keuze te maken qua snelloopdeur en er voor te zorgen dat uw logistieke proces snel, soepel en veilig blijft.

Mogen wij u vrijblijvend advies geven? Bel 0346-557111

of plan een afspraak in