EFAFLEX op beurzen

Vaktentoonstelling Zwaagdijk 16.02 - 17.02

Het thema van de Vaktentoonstelling 2023 is ‘Carnaval’. Van 16 tot en met 19 februari 2023 kunnen bezoekers het voorjaar in carnavaleske stijl beleven op de jaarlijkse show in Zwaagdijk.Voor de tiende keer worden de schuren van onderzoekscentrum Vertify omgetoverd tot dé Vaktentoonstelling voor de bloembollensector waarbij dit jaar het thema ‘Carnaval’ centraal staat. ‘We zijn met elkaar toe aan positiviteit en denken daar met dit thema genoeg uiting aan te kunnen geven’, aldus voorzitter Niels Kreuk. De registers worden weer open getrokken met een prachtig sortiment tulpen op een grote marktbroei- en bloemenshow, een goede inhoudelijke bijeenkomst over veredeling, een vakavond, uitreiking van de Interpolis Tulpenprijs en bovendien gezelligheid met ontmoetingen op de bedrijvenbeurs onder het genot van een hapje en een drankje.

Passenger Terminal Conference 14.03 - 16.03

De Passenger Terminal CONFERENCE heeft zich stevig gevestigd als de meest gewaardeerde luchthavenontwerpconferentie ter wereld. Het is een uitzonderlijke kans om marktleiders hun innovaties, kennis en inzichten te zien delen via een uitgebreid en divers aanbod van conferenties en paneldiscussies. De conferentie, die meer dan 1.900 leidinggevenden van luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, luchtvaartautoriteiten, overheden en aanverwante bedrijfsleiders van over de hele wereld aantrekt, is DE plek waar aanwezigen samenkomen om informatie te bundelen, zorgen aan te kaarten, oplossingen te bespreken en ideeën uit te wisselen voor de toekomstige ontwikkeling van de wereld. luchthavens.

Empack 05.04 - 06.04

De grootste verpakkingsbeurs van de Benelux wordt in het voorjaar van 2023 weer in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch georganiseerd. Empack is een uniek businessplatform voor nieuwe producten, diensten en oplossingen voor iedereen die vooruitgang wil boeken in de verpakkingswereld. In 2019 vonden maar liefst 7.250 professionals hun weg naar Empack. Ook in 2023 brengen we de top van de industrie weer twee dagen lang samen: van inkopers, directeuren en eigenaren tot technisch managers, verpakkingsmanagers en logistiek managers. De beurs is daarmee het ideale moment om niet alleen bestaande relaties weer face-to-face te ontmoeten, maar natuurlijk ook om leads te genereren, producten en oplossingen te presenteren én naamsbekendheid te vergroten.

Mix Noordoost 10.05 - 11.05

In een branche waar automatisering en flexibiliteit een grote rol spelen blijft het live ontmoeten van onze (potentiële) klanten erg waardevol. Met deelname aan MIX Noordoost ontmoeten we echt onze klanten uit de regio. Dat is ook de kracht van dit nieuwe concept. De focus ligt voor ons dan ook vooral op de kwaliteit en het persoonlijke contact met onze potentiele klanten die echt uit de buurt komen. Zo kunnen we met elkaar snel schakelen. De EasyGo pakketten zijn een mooie digitale aanvulling en maken het mogelijk ons merk ook online zichtbaar te maken. Dus wij zijn helemaal klaar voor MIX Noordoost!

LabNL 26.09 - 28.09

Je vindt hier de nieuwste technologieën, oplossingen en tools voor het laboratorium. De deelnemende exposanten informeren je tijdens LabNL over de laatste innovaties en producten.  Een ijzersterk conferentieprogramma behandelt thema’s die van belang zijn voor iedere labmedewerker. Denk aan laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en innovaties in de life sciences.