Ontvang in 2020 ook subsidie op een EFAFLEX snelloopdeur!

Datum: 10/01/2020

Onze snelloopdeur voor vriescellen staat weer op de EIA

Er zijn rond de jaarwisseling een aantal mooie tradities in Nederland: we eten oliebollen, nemen het jaar door tijdens de oudejaarsconference en om klokslag 00:00 uur luiden we het nieuwe jaar in met of zonder champagne en wensen/zoenen onze geliefde een gelukkig nieuwjaar en sturen massaal de beste wensen via WhatsApp naar iedereen die we kennen. Voorlopig steken we zelf nog vuurwerk af of, kijken of we de staatsloterij hebben gewonnen, horen ABBA met happy new year op Radio 2 omdat de top 2000 is afgelopen en de volgende ochtend nemen we massaal een nieuwjaarsduik of vegen gezamenlijk het afgeknalde vuurwerk bij elkaar en maken de straat schoon. Tradities blijven mooi!

In de opvolgende dagen gaan we langs bij familie of vrienden, hebben we de ene na de andere nieuwjaarsborrel: van het werk, bij jouw (schoon-)ouders, op het gemeentehuis of met de buren of de VvE. We tuigen de kerstboom weer af en deze worden ingezameld en jouw kind krijgt een mandarijn (of tegenwoordig 50 cent). En tja daarna moeten de meeste kinderen toch weer naar school en de ouders weer werken. De kerstvakantie is over…. maar dan is er sinds een aantal jaar traditiegetrouw de Energieinvesteringsaftrek (EIA) lijst van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. En voor ons eigenlijk een nieuwe traditie: we staan sinds 2016 op deze lijst met onze vriesceldeur. Wat een mooie traditie voor ons maar ook voor u!

Snelloopdeur voor vriescel   

U kunt fiscale aftrek krijgen voor duidelijk in de Energielijst omschreven investeringen. De omschrijving staat met een specifieke code op de Energielijst 2020. U kunt ook aftrek krijgen voor maatwerkinvesteringen die een forse energiebesparing opleveren. Ze staan niet op de Energielijst, maar moeten wel aan de besparingsnorm voldoen. Deze meldt u met een generieke code.

En ook dit jaar kunt u weer subsidie aanvragen voor de investering in een snelloopdeur speciaal ontworpen voor de vriescel. EFAFLEX is de enige fabrikant die aan deze eisen voldoet.

Vraag nu meer informatie aan en bespaar flink op uw investering!