Koud, Koel & Bevroren

Anderen koelen, maar EFAFLEX gaat een graadje verder:

van -30 graden tot +30 graden! Van productie tot verpakking, vers tot diepgevroren, EFAFLEX heeft een snelloopdeuroplossing!

Onze Top 3 koel- & vriesdeuren

Temperatuurregeling…. waar elke graad telt. Of je nu actief bent in de voedingsmiddelen-, dranken-, farmaceutische of logistieke sector, het handhaven van een nauwkeurige temperatuurregeling kan het verschil maken tussen goederen die verkoopbaar en bruikbaar zijn of NIET!


Van productie tot verpakking, vers tot diepgevroren, EFAFLEX heeft een snelloopdeuroplossing die is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze Top 3 koel- & vriesdeuren

Klik hieronder op de foto voor meer info over onze top koel & vriesdeuren.

1. SST-TK-100gekozen door 40% van onze klanten

1. SST-ISO-60gekozen door 37% van onze klanten

1. SST-PREMIUMgekozen door 23% van onze klanten

Temperatuurregeling…. waar elke graad telt. Of je nu actief bent in de voedingsmiddelen-, dranken-, farmaceutische of logistieke sector, het handhaven van een nauwkeurige temperatuurregeling kan het verschil maken tussen goederen die verkoopbaar en bruikbaar zijn of NIET!


Van productie tot verpakking, vers tot diepgevroren, EFAFLEX heeft een snelloopdeuroplossing die is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

oplossing voor probleem met ijsvorming en veel koudeverlies bij plukon

Zij kozen ook voor een EFAFLEX

koel- en/of vriesdeur

Dit is wat wij garanderen wanneer je kiest voor een EFAFLEX koel- & vriesdeur!

Voedselfederaties bevelen EFAFLEX snelloopdeuren nadrukkelijk aan en wel hierom. Ons assortiment deuropties is ontworpen om isolatie, veiligheid en reinheid te bieden in temperatuur gecontroleerde ruimtes.

Wij bieden een enkele deuroplossing. Dat betekent dat slechts één deur alle functies kan uitvoeren die je nodig hebt voor jouw temperatuurbereik. Waarom twee systemen installeren en betalen, wanneer één enkele snelloopdeur deze taak kan uitvoeren en het proces kan versnellen?Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de EFAFLEX koel- en vriesoplossingen?

Verlaging energiekosten

Onze koel- & vriesdeuren zijn standaard uitgevoerd met EFA-THERM isolatielamellen om de energie-efficiëntie te verbeteren. Dit in combinatie met de perfecte afdichting verlagen de energiekosten tot wel 50%

Hoogste thermische isolatie

Neem de thermische SST-TK-100 snelloopdeur die ontworpen is om zowel binnen als buiten vriesruimtes met temperaturen van +30°C tot -30°C te werken. Deze hebben uitzonderlijke isolatie-eigenschappen tussen 0,66 en 1,52 W/m2k

Subsidiemogelijkheid

Onze snelloopdeuren staan op de Energie Investering Aftrek lijst (EIA) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Jij kunt fiscale aftrek krijgen voor duidelijk in de Energielijst omschreven investeringen

Ééndeursoplossing

Wij bieden een enkele deuroplossing. Dat betekent dat slechts één deur alle functies kan uitvoeren die je nodig hebt voor jouw temperatuurbereik

Over onze koel- & vriesdeurenexpert, Paul Valster

Paul is de specialist op het gebied van koel- & vriesdeuren binnen EFAFLEX. Paul is ruim 5 jaar in dienst en heeft een brede kennis opgedaan o.a. in bouwend Nederland.


Kennis en ervaring in combinatie met een perfecte voorbereiding zijn de basis bij Paul. Grote projecten in de voedingsmiddelenindustrie en transport & logistiek hebben geleid tot een brede kennis op het gebied van de koel- & vrieswereld. 


Echt een expert dus! Neem vandaag nog contact op met Paul via zijn mobiele nummer 06-21 33 94 53 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een koel-& vriesoplossing voor jou te vinden!

Hoe kom ik nog meer te weten over jullie deuren?

Wij hebben verschillende mogelijkheden om jou te helpen. Download onze whitepaper, boek een demo of neem gewoon contact op met Paul!

1

Optie 1: Download onze whitepaper

Wij hebben een whitepaper opgesteld over duurzaam bouwen met EFAFLEX snelle en veilige deuren

2

Optie 2: Plan jouw vrijblijvende expertgesprek

Plan een 30 minuten gesprek met Paul in. Dit kan door teruggebeld te worden of een online meeting via MS Teams, de keuze is aan jou. Daarna komt Paul eventueel langs op locatie om samen met jou jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het kan gaan om een presentatie van onze koel- & vriesdeuren maar het kan ook gaan om een inventariserend gesprek over de technische specificaties van de deuren.

3

Optie 3: Boek een demo op jouw eigen terrein

Boek een demo en wij komen bij jou op het terrein onze snelloopdeur demonstreren. Een demonstratie van een half uur of een halve dag op jouw terrein, jij mag het zeggen!

Bekijk de unieke snelle actiesnelheid vanuit het comfort van jouw kantoor. Geen reizen. Geen verspilde tijd. Perfect!


In een mum van tijd staat de deur up and running. Het enige wat wij van jou vragen is een stroompunt en zoveel mogelijk kritische collega`s.

4

Optie 4: Neem contact op met Paul voor meer informatie

Neem vandaag nog contact op met Paul via zijn mobiele nummer 06-21 33 94 53 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een koel- & vriesoplossing voor jou te vinden! Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen via ons supportnummer, het contactformulier of via de e-mail.

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen EFAFLEX-snelloopdeuren zo snel en slijtvast werken?

Hoe gaan EFAFLEX deuren open?

Zijn EFAFLEX-snelloopdeuren over het algemeen hetzelfde als rolluiken?

Ik zou graag eens de EFAFLEX-deuren in de praktijk willen bekijken. Is dit mogelijk?

Hoe vaak hebben mijn deuren onderhoud nodig?

Als ik eenmaal een EFAFLEX deur heb gekocht, eindigt daar dan de relatie?