Ben jij op zoek naar de snelste en veiligste parkeergaragedeur

Elimineer vandalisme, vermijdt onveilige situaties, geen onnodige inbouwruimtes meer of lang wachten om in en uit te rijden. Inmiddels bij honderden parkeergarages toegepast.
Efaflex parkeergaragedeuren: altijd gesloten en toch altijd toegankelijk!

Onze Top 3 parkeergarage

deuren

Uniek snel, veilig en betrouwbaar - slechts enkele van de redenen waarom we parkeerdeuroplossingen installeren in de beste parkeerfaciliteiten binnen Nederland en over de hele wereld.


Uitstekende prestaties, duurzaamheid en aantrekkelijke esthetiek maken de EFAFLEX parkeeroplossing een duidelijke winnaar.


Onze Top 3 parkeergarage

deuren

Klik hieronder op de foto voor meer info over onze top parkeergaragedeuren.

1. SST-PSgekozen door 65% van onze klanten

2. STTgekozen door 25% van onze klanten

3. SFTgekozen door 10% van onze klanten

Uniek snel, veilig en betrouwbaar - slechts enkele van de redenen waarom we parkeerdeuroplossingen installeren in de beste parkeerfaciliteiten binnen Nederland en over de hele wereld.


Uitstekende prestaties, duurzaamheid en aantrekkelijke esthetiek maken de EFAFLEX parkeeroplossing een duidelijke winnaar.

handige checklist! 15 aandachtspunten waar je rekening mee moet houden!

Zij kozen ook voor een EFAFLEX deur

"We zijn inmiddels een flink aantal jaren verder en zijn nog steeds zeer enthousiast over het product maar ook over de gehele service van EFAFLEX.

Onze parkeergarages waren voorheen uitgerust met trage roldeuren die voornamelijk gebruikt werden voor de nachtafsluiting. Omdat we steeds meer last kregen van ongenode gasten, die voornamelijk er overdag verbleven was de wens in de dagsituatie de parkeergarage af te sluiten. Aangezien de huidige deuren hiervoor niet geschikt waren zijn we op zoek gegaan naar een geschikte type roldeur en leverancier.


Na een gedegen onderzoek en middels aanbestedingen zijn we uiteindelijk uitgekomen bij de firma EFAFLEX. We zijn inmiddels een flink aantal jaren verder en zijn nog steeds zeer enthousiast over het product maar ook over de gehele service van EFAFLEX."


Anthonie Dam

Parkeermanager Gemeente Almere 

Dit is wat wij garanderen wanneer je kiest voor een EFAFLEX deur

Omdat de veiligheid en beveiliging van gebruikers rond parkeergarages voortdurend verbetert, is ons assortiment parkeerdeuroplossingen uniek snel, veilig en betrouwbaar. De traditionele lay-out en functie van parkeergarages verandert naarmate de vooruitgang in autotechnologie, levensstijlen en winkelgewoonten veranderen. Eigenaren van parkeergarages zijn zich steeds meer bewust van de veiligheid van hun gebruikers en de noodzaak om de klantervaring te verbeteren, door hun faciliteiten lichter, helderder, gemakkelijker te navigeren, veiliger en aantrekkelijker te maken.

Hoe EFAFLEX de parkeerbranche kan helpen?

Gebruikersveiligheid

Onze deuren voorkomen dat ongewenste personen en onbevoegde voertuigen toegang tot het gebouw verkrijgen. Geen ongenode gasten!

Kortere wachttijd / betere doorstroom

EFAFLEX heeft de deur voor (ondergrondse) garages opnieuw uitgevonden. De veilige deur voor afsluiting van gebouwen opent in fracties van seconden en sluit onmiddellijk nadat het voertuig gepasseerd is.

Snelheid & kwaliteit

Wij hebben de snelste parkeergaragedeur ter wereld met een openingssnelheid van 1,8 meter per seconde, die 250.000 bewegingen per jaar aan kan. 

Kleinere kans op aanrijdschade

Door de combinatie van de hoge snelheid, veiligheidsvoorzieningen en de uniek spiraal zorgt er voor dat onze deuren zorgen voor minder aanrijdschades. Geen elementen die uitsteken, geen knelgevaar! 

Over onze parkeergarage expert, Roy Lodewijk

Roy is de specialist op het gebied van parkeren binnen EFAFLEX. Roy is ruim 16 jaar in dienst en ondertussen opgeklommen tot verkoopleider. 


Kennis en ervaring zijn key bij Roy. Meerdere gemeentes, waaronder Almere (30-32 deuren) en Groningen (31 deuren), gebruiken EFAFLEX snelloopdeuren voor hun parkeergarages. Uiteraard ook VvE`s, hotels (Okura hotel Amsterdam), banken en winkelcentra (Westfield Mall of the Netherlands) mag Roy aan zijn lijstje toevoegen. 


Echt een expert dus! Neem vandaag nog contact op met Roy via zijn mobiele nummer 06-212 888 75 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een parkeeroplossing voor jou te vinden!

Hoe kom ik nog meer te weten over jullie deuren?

Wij hebben verschillende mogelijkheden om jou te helpen. Download onze checklist, boek een demo of neem gewoon contact op met Roy!

1

Optie 1: Download onze checklist

Wij hebben een handige checklist opgesteld met 10 punten waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van de juiste parkeergaragedeur.

2

Optie 2: Plan jouw vrijblijvende expertgesprek

Plan een 30 minuten gesprek met Roy in. Dit kan door teruggebeld te worden of een online meeting via MS Teams, de keuze is aan jou. Daarna komt Roy eventueel langs op locatie om samen met jou jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het kan gaan om een presentatie van onze parkeergaragedeuren maar het kan ook gaan om een inventariserend gesprek over de technische specificaties van de deuren.

3

Optie 3: Boek een demo op jouw eigen terrein

Boek een demo en wij komen bij jou op het terrein onze snelloopdeur demonstreren. Een demonstratie van een half uur of een halve dag op jouw terrein, jij mag het zeggen!

Bekijk de unieke snelle actiesnelheid vanuit het comfort van jouw kantoor. Geen reizen. Geen verspilde tijd. Perfect!


In een mum van tijd staat de deur up and running. Het enige wat wij van jou vragen is een stroompunt en zoveel mogelijk kritische collega`s.


In een mum van tijd staat de deur up and running. Het enige wat wij van jou vragen is een stroompunt en zoveel mogelijk kritische collega`s.

4

Optie 4: Neem contact op met Roy voor meer informatie

Neem vandaag nog contact op met Roy via zijn mobiele nummer 06-212 888 75 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een parkeeroplossing voor jou te vinden! Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen via ons supportnummer, het contactformulier of via de e-mail.

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen EFAFLEX-snelloopdeuren zo snel en slijtvast werken?

Hoe gaan EFAFLEX deuren open?

Zijn EFAFLEX-snelloopdeuren over het algemeen hetzelfde als rolluiken?

Ik zou graag eens de EFAFLEX-deuren in de praktijk willen bekijken. Is dit mogelijk?

Hoe vaak hebben mijn deuren onderhoud nodig?

Als ik eenmaal een EFAFLEX deur heb gekocht, eindigt daar dan de relatie?