• Home
  •  > 
  • Video: Snelloop-Turbodeur

Video: Snelloop-Turbodeur

Datum: 03/02/2020

Onze Turbo deur! Deze is niet alleen erg snel, het is TURBO snel.

De snelloop-Turbodeur EFA-STT® maakt gebruik van een uniek spiraalvormig ontwerp om openingssnelheden tot 3,0 m/s en cycli van 150.000 per jaar mogelijk te maken.

De transparante lamellen zorgt voor natuurlijk daglicht en om de zichtbaarheid en veiligheid te verbeteren.Dankzij lamellen van kristalhelder acrylglas is het deurblad van de EFA-STT® tot meer dan 70% doorzichtig – dit maakt de deur tot een wereldwijd unieke snelloopdeur: robuust en toch bijna volledig transparant.

Productpagina: Snelloop-Turbodeur STT

Pdf om te downloaden: Productblad EFA-STT

Vindt u dit een leuk artikel?

Hopelijk geeft dit artikel u de benodigde informatie en kennis waar u op naar zoek bent. Wilt u meer informatie over EFAFALEX? Hier hebben we nog meer interessante pagina`s voor u:

 Andere pagina`s & informatie die uw organisatie sneller en veiliger maken

 Wilt u binnen uw magazijn, garage, cleanroom of vriescel snel kunnen bewegen? Ongewenste gasten geen kans geven en niet hoeven wachten op trage roldeuren? Dan is de EFAFLEX snelloopdeur de oplossing die u zoekt! Hiermee opent u het magazijn- of de garagedeur namelijk met een snelheid tot 4 m/s en sluit u deze weer met 1 m/s. Dit betekent dat u geen vertraging oploopt in uw productieproces of bij de uitgang van een garage! Afhankelijk van het type deur en uw toepassing van de deur is er altijd een oplossing die bij u past.

Hieronder artikelen en oplossingen die wellicht interessant zijn voor een snelle en veilige werkomgeving in uw organisatie:

Gaat u ook voor snel en veilig?

Bij EFAFLEX werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn de producent van EFAFLEX snelloopdeuren! Maar wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. Als u voor een snelloopdeur van EFAFLEX kiest, profiteert u van ruim 40 jaar aan technologische voorsprong van dé specialist die zich uitsluitend bezighoudt met snellopende deuren.

Met de juiste kennis, producten en support helpen wij u de juiste keuze te maken qua snelloopdeur en er voor te zorgen dat uw logistieke proces snel, soepel en veilig blijft.

Mogen wij u vrijblijvend advies geven? Bel 0346-557111

of plan een afspraak in