All aboard! De Nederlandse Spoorwegen kiezen wederom voor EFAFLEX

Datum: 29/04/2021

All aboard!

De Nederlandse Spoorwegen gaat wederom voor kwaliteit.
De huidige deur was te langzaam en tevens niet inbraakwerend genoeg. NS verzocht de aannemer om een snel te openen inbraakwerende snelle roldeur

Onze SST-PS deuren kenmerken zich door een relatieve kleine lamel. Hierdoor wordt het mogelijk om een kleine spiraal toe te passen / lage inbouw

Productpagina: Snelloop-Spiraaldeur SST-PS

Pdf om te downloaden: Productblad EFA-SST-PS

Met onze Snelloop-Spiraaldeur, de EFA-SST-PS, heeft de NS een goede keuze gemaakt. Deze snelloopdeur heeft de volgende unieke eigenschappen:

» Ruimtebesparend ontwerp

» Openingssnelheid tot 1,8 m/s en sluitsnelheid tot 1,0 m/s

» Hoogste windbelastbaarheid

» Eersteklas veiligheidsinrichtingen

» Ontwikkeld voor 200.000 bewegingen per jaar

» Standaard bouwformaten tot B=6.100mm x H=4.000mm

 

 

 

 

 

 

 

 

De Nederlandse Spoorwegen is tevreden met de kwaliteit van onze deuren tevens voldoet EFAFLEX aan de hoge service graad van de NS.

Vindt u dit een leuk artikel?

Hopelijk geeft dit artikel u de benodigde informatie en kennis waar u op naar zoek bent. Wilt u meer informatie over EFAFALEX? Hier hebben we nog meer interessante pagina`s voor u:

 Andere pagina`s & informatie die uw organisatie sneller en veiliger maken

 Wilt u binnen uw magazijn, garage, cleanroom of vriescel snel kunnen bewegen? Ongewenste gasten geen kans geven en niet hoeven wachten op trage roldeuren? Dan is de EFAFLEX snelloopdeur de oplossing die u zoekt! Hiermee opent u het magazijn- of de garagedeur namelijk met een snelheid tot 4 m/s en sluit u deze weer met 1 m/s. Dit betekent dat u geen vertraging oploopt in uw productieproces of bij de uitgang van een garage! Afhankelijk van het type deur en uw toepassing van de deur is er altijd een oplossing die bij u past.

Hieronder artikelen en oplossingen die wellicht interessant zijn voor een snelle en veilige werkomgeving in uw organisatie:

Gaat u ook voor snel en veilig?

Bij EFAFLEX werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn de producent van EFAFLEX snelloopdeuren! Maar wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. Als u voor een snelloopdeur van EFAFLEX kiest, profiteert u van ruim 40 jaar aan technologische voorsprong van dé specialist die zich uitsluitend bezighoudt met snellopende deuren.

Met de juiste kennis, producten en support helpen wij u de juiste keuze te maken qua snelloopdeur en er voor te zorgen dat uw logistieke proces snel, soepel en veilig blijft.

Mogen wij u vrijblijvend advies geven? Bel 0346-557111

of plan een afspraak in