Video: EFAFLEX Energiebesparing EFA SST® TK 100

Datum: 21/04/2021

Een van onze nieuwste video’s die helpt om onze vele functies en voordelen te demonstreren. Energiebesparing. Milieuvriendelijk. Veilig. Snel. Betrouwbaar! EFAFLEX heeft elk aspect afgeschermd met deze deur.

Voor bevroren producten mag de koudeketen tijdens opslag en transport niet worden onderbroken. Dit vergt een enorm energieverbruik en een hoge logistieke inspanning. De installatie van geïsoleerde poorten helpt om temperatuurverlies meetbaar te minimaliseren en processen te versnellen.

Wist u dat u ook subsidie op deze deur krijgt?

Ik wil graag meer weten over deze oplossing en ook beginnen met energie en geld besparen!

 

De EFA-SST® TK-100 is de eerste snelloop-spiraaldeur voor de afsluiting van vriesruimtes. Voor logistieke processen is het daarom de optimale één-deursoplossing .

De EFA-SST® TK-100, een uitstekend geïsoleerde snelloopdeur, helpt aanzienlijk om de energiekosten te verlagen en creëert constante klimatologische omstandigheden in vriezers.

 

Vindt u dit een leuk artikel?

Hopelijk geeft dit artikel u de benodigde informatie en kennis waar u op naar zoek bent. Wilt u meer informatie over EFAFALEX? Hier hebben we nog meer interessante pagina`s voor u:

 Andere pagina`s & informatie die uw organisatie sneller en veiliger maken

 Wilt u binnen uw magazijn, garage, cleanroom of vriescel snel kunnen bewegen? Ongewenste gasten geen kans geven en niet hoeven wachten op trage roldeuren? Dan is de EFAFLEX snelloopdeur de oplossing die u zoekt! Hiermee opent u het magazijn- of de garagedeur namelijk met een snelheid tot 4 m/s en sluit u deze weer met 1 m/s. Dit betekent dat u geen vertraging oploopt in uw productieproces of bij de uitgang van een garage! Afhankelijk van het type deur en uw toepassing van de deur is er altijd een oplossing die bij u past.

Hieronder artikelen en oplossingen die wellicht interessant zijn voor een snelle en veilige werkomgeving in uw organisatie:

Gaat u ook voor snel en veilig?

Bij EFAFLEX werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn de producent van EFAFLEX snelloopdeuren! Maar wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. Als u voor een snelloopdeur van EFAFLEX kiest, profiteert u van ruim 40 jaar aan technologische voorsprong van dé specialist die zich uitsluitend bezighoudt met snellopende deuren.

Met de juiste kennis, producten en support helpen wij u de juiste keuze te maken qua snelloopdeur en er voor te zorgen dat uw logistieke proces snel, soepel en veilig blijft.

Mogen wij u vrijblijvend advies geven? Bel 0346-557111

of plan een afspraak in