‘Druk hier’ of ‘Push to open’? Nou, liever even niet en dat hoeft ook niet

Datum: 23/06/2020

Vandaag is MEAT & CO nummer 3 van 2020 verschenen met een mooi stuk over hygiëne en voedselveiligheid, en raadt eens wie de hoofdrol speelt… Juist! EFAFLEX met de contactloze bediening van deuren en de speciale hygiënische snelloopdeur, SRT EASY CLEAN.

‘Druk hier’ OF ‘Push to open’?

NOU, LIEVER EVEN NIET…EN DAT HOEFT OOK NIET!

DEUREN IN DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE MOETENBESTAND ZIJN TEGEN EXTREME OMSTANDIGHEDEN. DAT GELDTZEKER IN DE VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE. EFAFLEX LEVERT EEN ‘DRUKKNOP’ DIE JE NIET HOEFT AAN TE RAKEN EN DUS NIET VATBAAR IS VOOR VERSPREIDING VAN BACTERIËN.

 

De hygiënische snelroldeur, de EFAFLEX SRT-Easy Clean, is speciaal
ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie en extra schone of natte
ruimtes. Dankzij de scharnierbare zijkappen en draaibare afdekkappen
is deze deur zeer eenvoudig te reinigen. De deur wordt zelfs aanbevolen
door de Duitse Voedsel- en Warenautoriteit.

MARKTLEIDENDE PRODUCENT
EFAFLEX is een van de marktleidende producenten van snelle rol- vouwen spiraaldeuren voor toepassingen binnen en buiten. Het veelzijdige
leveringsprogramma kenmerkt zich door de hoogste eindkwaliteit en de innovatieve
techniek tot in detail uitgewerkt.

Meer informatie: EFAFLEX Snelle en veilige deuren
Tel. +31 (0)346-557 111 | verkoop@efaflex.nl | www.efaflex.nl

 

 

 

Bekijk ook de video

 

 

Vindt u dit een leuk artikel?

Hopelijk geeft dit artikel u de benodigde informatie en kennis waar u op naar zoek bent. Wilt u meer informatie over EFAFALEX? Hier hebben we nog meer interessante pagina`s voor u:

 Andere pagina`s & informatie die uw organisatie sneller en veiliger maken

 Wilt u binnen uw magazijn, garage, cleanroom of vriescel snel kunnen bewegen? Ongewenste gasten geen kans geven en niet hoeven wachten op trage roldeuren? Dan is de EFAFLEX snelloopdeur de oplossing die u zoekt! Hiermee opent u het magazijn- of de garagedeur namelijk met een snelheid tot 4 m/s en sluit u deze weer met 1 m/s. Dit betekent dat u geen vertraging oploopt in uw productieproces of bij de uitgang van een garage! Afhankelijk van het type deur en uw toepassing van de deur is er altijd een oplossing die bij u past.

Hieronder artikelen en oplossingen die wellicht interessant zijn voor een snelle en veilige werkomgeving in uw organisatie:

Gaat u ook voor snel en veilig?

Bij EFAFLEX werken we met ervaren en zeer betrokken medewerkers. Wij zijn meer dan een leverancier, wij zijn de producent van EFAFLEX snelloopdeuren! Maar wij zijn vooral een samenwerkingspartner en gaan gezamenlijk met u aan de slag voor de beste oplossing voor uw situatie. Wij denken met u mee, wij zijn kritisch en willen met u mee groeien. Als u voor een snelloopdeur van EFAFLEX kiest, profiteert u van ruim 40 jaar aan technologische voorsprong van dé specialist die zich uitsluitend bezighoudt met snellopende deuren.

Met de juiste kennis, producten en support helpen wij u de juiste keuze te maken qua snelloopdeur en er voor te zorgen dat uw logistieke proces snel, soepel en veilig blijft.

Mogen wij u vrijblijvend advies geven? Bel 0346-557111

of plan een afspraak in