Wanneer uw cleanroom echt clean moet zijn

Onze snelloopdeuren voor cleanrooms zijn ISO 5, ISO 6 en ISO 7 gecertificeerd. Kies daarom voor Efaflex snelloopdeuren als luchtdicht, luchtzuiver en geen kruisbesmetting van cruciaal belang zijn

Wanneer uw cleanroom echt clean moet zijn

Onze snelloopdeuren voor cleanrooms zijn ISO5, ISO6 en ISO7 gecertificeerd. Kies daarom voor Efaflex snelloopdeuren als luchtdicht, luchtzuiver en geen kruisbesmetting van cruciaal belang zijn

Efaflex Top 3 cleanroomdeuren

klik hieronder op de foto voor meer info over onze top cleanroomdeur.


1. SRT-CR PREMIUMgekozen door 45% van onze klanten

2. SRT-CR EFFICIËNTgekozen door 35% van onze klanten

3. STT-CRgekozen door 20% van onze klanten

De hoogste hygiënenormen en de zuiverste luchtkwaliteit

Elke cleanroom heeft zijn eigen individuele toepassingsprofiel; of dat nu een cleanroom is die wordt gebruikt in de halfgeleiderindustrie, de automobielsector, de voedselproductie of de productie van medicijnen, ze vereisen allemaal de hoogste hygiënenormen en de zuiverste luchtkwaliteit.


Hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen

De EFAFLEX CR (Cleanroom)-serie – een reeks deuren met oprolbare en spiraalvormige openingsstijlen voor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding in jouw hele faciliteit.

handige checklist! IN 8 VRAGEn naar welk soort cleanroom je voor ogen hebt

Zij kozen ook voor een EFAFLEX cleanroomdeur

Zij kozen ook voor een EFAFLEX cleanroomdeur

Cell

Dit is wat wij garanderen wanneer je kiest voor een EFAFLEX cleanroomdeur

De CR-serie van EFAFLEX is perfect afgestemd op de eisen in gecontroleerde productiezones. Ze garanderen de luchtdichtheid van alle toegangen, wat aanzienlijk bijdraagt aan het besparen van kosten, in combinatie met hun hoge openingssnelheden minimaliseren ze de blootstelling tussen zones.


Elk van de EFAFLEX-snelloopdeuren garandeert luchtdichtheid, luchtzuiverheid en gladde, gemakkelijk te reinigen oppervlaktes. Het assortiment omvat kunststof- en spiraaldeuren die geschikt zijn voor toepassingen in jouw hele faciliteit, inclusief interne zones zoals laboratoria en productielijnen en externe gebieden zoals laadperrons en verzending.

Hoe EFAFLEX de cleanroombranche kan helpen?

Luchtzuiverheid & drukverhouding

De CR-serie is de ideale afsluiting voor ruimten met verschillende drukverhoudingen tot 30 Pascal. Voldoet aan de luchtzuiverheidsclassificatie van in de lucht zwevende deeltjes volgens ISO 14644-1.

ISO klasse en isolatie

Onze CR deuren voldoen tot en met ISO klasse 5 en hebben uitzonderlijke isolatie-eigenschappen tussen 0,66 en 1,52 W/m2k

Hoogste hygiënenormen

Onze deuren hebben een gladde oppervlaktestructuur, een uitstaande randen en overwegend gemaakt van RVS. Ze kunnen daarom eenvoudig worden gereinigd en deeltjes kunnen zich niet afzetten op het oppervlak.

Verschillende keuzemogelijkheden

We hebben voor iedere cleanroom een deur: ISO klasse 5 of 6. Oprolbaar of spiraal. Openingssnelheid van 1,0 tot 2,5 m/sec. Deurblad uit flexibel kunststof of transparante lamellen. En nog veel meer keuze.

Over onze cleanroomexpert, Martin van Brenen

Martin is de specialist op het gebied van cleanrooms binnen EFAFLEX. Martin is ruim 8 jaar in dienst en heeft een brede kennis opgedaan o.a. in bouwend Nederland.


Kennis en ervaring zijn de basis bij Martin. Grote projecten in farmaceutische-, voedings- en chipindustrie hebben geleid tot een brede kennis op het gebied van de cleanrooms. 


Echt een expert dus! Neem vandaag nog contact op met Martin via zijn mobiele nummer 06-270 166 80 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een cleanroomoplossing voor jou te vinden!

Hoe kom ik nog meer te weten over jullie deuren?

Wij hebben verschillende mogelijkheden om jou te helpen. Download onze checklist, boek een demo of neem gewoon contact op met Martin!

1

Optie 1: Download onze checklist

Wij hebben een handige checklist opgesteld met 8 vragen om te bepalen welk soort cleanroom je voor ogen hebt!

2

Optie 2: Plan jouw vrijblijvende expertgesprek

Plan een 30 minuten gesprek met Martin in. Dit kan door teruggebeld te worden of een online meeting via MS Teams, de keuze is aan jou. Daarna komt Martin eventueel langs op locatie om samen met jou jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het kan gaan om een presentatie van onze cleanroomdeuren maar het kan ook gaan om een inventariserend gesprek over de technische specificaties van de deuren.

3

Optie 3: Boek een demo op jouw eigen terrein

Boek een demo en wij komen bij jou op het terrein onze snelloopdeur demonstreren. Een demonstratie van een half uur of een halve dag op jouw terrein, jij mag het zeggen!

Bekijk de unieke snelle actiesnelheid vanuit het comfort van jouw kantoor. Geen reizen. Geen verspilde tijd. Perfect!


In een mum van tijd staat de deur up and running. Het enige wat wij van jou vragen is een stroompunt en zoveel mogelijk kritische collega`s.

4

Optie 4: Neem contact op met Martin voor meer informatie

Neem vandaag nog contact op met Martin via zijn mobiele nummer 06-270 166 80 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een cleanroomoplossing voor jou te vinden! Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen via ons supportnummer, het contactformulier of via de e-mail.

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen EFAFLEX-snelloopdeuren zo snel en slijtvast werken?

Hoe gaan EFAFLEX deuren open?

Zijn EFAFLEX-snelloopdeuren over het algemeen hetzelfde als rolluiken?

Ik zou graag eens de EFAFLEX-deuren in de praktijk willen bekijken. Is dit mogelijk?

Hoe vaak hebben mijn deuren onderhoud nodig?

Als ik eenmaal een EFAFLEX deur heb gekocht, eindigt daar dan de relatie?