Team EFAFLEX loopt MS de wereld uit!

EFAFLEX loopt dit jaar de MS Motion met een eigen team. In de familie van twee van onze teamleden (Jorick & Sander) is MS helaas aan de orde van de dag. Wij willen ons steentje bijdragen en doen daarom mee aan de MS Motion op 09 september in Utrecht.

Team EFAFLEX, bestaat ondertussen uit 4 collega`s: Sander, Francisca, Jerry en Jorick.

Actiepagina`s Team EFAFLEX

Hier kunt u meer lezen over de drijfveren, welke afstanden er worden gelopen en uiteraard ook een donatie doen!

Teampagina: https://www.msmotion.nl/team/efaflex
Pagina Jorick: https://www.msmotion.nl/actie/jorick-brouwer
Pagina Sander: https://www.msmotion.nl/actie/sander-hendriks
Pagina Francisca: https://www.msmotion.nl/actie/francisca-middelkoop
Pagina Jerry: https://www.msmotion.nl/actie/jerry-cevat

MS motion en Efaflex

Ik wil graag een donatie doen!

MS Motion

MS Motion is het jaarlijks terugkerende hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds waarbij geld opgehaald wordt voor de nog ongeneeslijke ziekte MS. Dit jaar is alweer de vijfde editie van MS Motion!

In beweging voor MS

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Over de ziekte MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe het genezen kan worden. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren praktisch wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden. We ontvangen geen subsidies en zijn volkomen afhankelijk van donaties en giften.

Sponsorevenement

MS Motion is een sponsorevenement van het Nationaal MS Fonds. Deelnemers halen geld op om zo bij te dragen aan onderzoek naar de genezing van de chronische ziekte MS. Sponsorgeld ophalen is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Iedere donatie, groot of klein, is van belang in de strijd tegen MS!
Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal MS-patiënten blijft stijgen. In Nederland hebben meer dan 17.000 mensen MS, maar liefst 1 op de 1.000 mensen dus. Ieder jaar komen daar zo’n 800 mensen bij.

Onze sponsoren

Sponsor Goud:

Logo Brite Blue Solutions

 Logo le Brasseur

 

Logo Efaflex

Sponsor Zilver:

Logo Vast & zeker bedrijfsverzekeringen

Logo XL rent autoverhuur

Logo Track by inseego

Logo De Waal autogroep

Logo Autohaasgroep

Logo Innclose