• Home
  •  > 
  • Introductie Upside Down snelloopdeur

Introductie Upside Down snelloopdeur

Datum: 28/02/2019

Prototype van EFAFLEX

Tijdens de LogiMAT van dit jaar hebben we onze nieuwste innovatie geïntroduceerd. En in de ware zin van het woord: “UPSIDE-DOWN” is namelijk de presentatie van de “EFA-SRT MS USD”.

Voor industriële toepassing

Het nieuwe product is een functioneel betrouwbare, ruimtebesparende en onderhoudsarme machinebeveiligingsdeur, speciaal ontworpen voor intensieve industriële toepassingen, die voor de eerste keer als een prototype werd tentoongesteld. Net als alle andere EFAFLEX-producten kan deze nieuwe deur worden geïntegreerd in volledig geautomatiseerde processen en zeer intelligente systemen.

Industrie 4.0 als centraal onderwerp

De inhoud van Industry 4.0 en Logistics 4.0 zijn centrale thema’s in productontwikkeling. Bekende klanten bij het bedrijf maken bijvoorbeeld al jarenlang deel uit van uitgebreide slimme industrie en slimme logistieke processen.

Innovatieleider EFAFLEX

Met een EFAFLEX snelloopdeur / industriële deur / rolluik kiest u voor toonaangevende technologie en profiteert u exclusief van ons technisch voordeel. Met uitstekende technische innovaties op het gebied van industriële deuren zorgen we voor constante en duurzame vooruitgang: