EFFICIËNTE PROCESSEN IN DE LOGISTIEK: EFAFLEX SPECIALE DEUREN BIEDEN VOOR ELKE BEHOEFTE DE JUISTE OPLOSSING

Er is nauwelijks een branche die niet wordt geraakt: verstoringen binnen logistieke processen kunnen leiden tot vertragingen in het proces of zelfs uitval van een gehele productie. Dergelijke incidenten brengen op hun beurt zowel een kosten- als een imagorisico met zich mee voor het betreffende bedrijf. Met de speciale deuren van EFAFLEX voor de logistieke sector dragen klanten bij aan het efficiënt, soepel en onderhoudsarm maken van alle processen in hun bedrijf.
Met name op logistiek gebied moeten binnen- en buitendeuren zo zijn ontworpen dat ze de processen in de betreffende ruimtes niet hinderen. Integendeel: met de juiste deur kunnen zelfs tal van processen worden geoptimaliseerd – een elementair concurrentiecriterium in de wereld van vandaag. De speciale deuren van EFAFLEX voor de logistieke sector voldoen precies aan deze eisen en bieden voor elke situatie de optimale oplossing, van automatische hoge laadperrons tot diepvriesinstallaties.

Efaflex referenties

Elk toepassingsgebied heeft zijn behoeften

De EFA-SRT® MTL snelroldeur is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor intensieve logistieke toepassingen met en zonder transportsysteem. Het wordt gekenmerkt door tot 250.000 bedrijfscycli per jaar en biedt een hoge mate van flexibiliteit met betrekking tot apparatuur en veiligheidsconfiguraties, zowel voor operaties met als zonder personeel. Het ruimtebesparende ontwerp past er perfect in. De snelloop-spiraaldeur EFA-SST® MS is vooral populair in de automobielindustrie in de buurt van robots en transportsystemen.

interior of the new welding shop car factory assembly line

Van allround gebruik tot de diepvrieszone

Een echte alleskunner is daarentegen de EFA-SRT® Premium-snelloopdeur, dat vooral overtuigt door zijn weerstand tegen hoge windbelastingen en zijn robuuste constructie. Als het gaat om logistieke processen in het diepvriesgebied, vertrouwen klanten uit de levensmiddelenhandel bijvoorbeeld op de snelloop-spiraaldeur EFA-SST® TK 100. De één-deursoplossing sluit de deur praktisch hermetisch af en dankzij tot een uitgekiend verwarmingsontwerp voorkomt deze deur de vorming van condens of ijs. Het werkt perfect in een royaal temperatuurbereik – tussen min en plus 30 graden Celsius.

Allround betrouwbare constructie

Alle logistieke deuren van EFAFLEX overtuigen door hun robuuste, resistente en duurzame constructie, gepatenteerde elementen voor een hoge betrouwbaarheid en met een lange levensduur bij een lage onderhoudsintensiteit. Hoge openings- en sluitsnelheden tot 3,6 meter per seconde, uitstekende winddichtheid en het voldoen aan alle materiaal- en functionele veiligheidseisen garanderen een soepele werking.

Klik voor meer logistieke deuroplossingen: www.efaflex.nl/productzoeker