• Home
  •  > 
  • Jean Martin Durieux – Smits Transport & Logistiek Strijen BV

Smits Transport & Logistiek Strijen BV: "een flinke investering maar de deuren houden de kou goed binnen en hebben hierdoor een hoog rendement."

We komen het niet vaak genoeg tegen dat de eindgebruiker van onze snelloopdeuren zelf vraagt om een testimonial voor op onze website. Zo wel Jean Martin Durieux van Smits Transport & Logistiek Strijen BV.

In de zomer van 2020 hebben we daar 4x SST Premium geleverd, 2x SRT ECO en 2 stuks brandschermen geplaatst. Hij is erg tevreden over onze producten. De deuren hebben inmiddels tussen de 130.000-330.000 openingen gemaakt.

Jean Martin Durieux: “De deuren van EFAFLEX zijn een flinke investering, maar daar krijg je ook echt wel wat voor terug. De deuren houden de kou goed binnen en hebben daardoor een hoog rendement. Zeker met de huidige energieprijzen hebben de snelloopdeuren van EFAFLEX een snelle terugverdientijd door de energiebesparing die het oplevert.

Wij zijn gewoon erg blij met de deuren en EFAFLEX. Alles loopt goed : de levering en montage van de deuren waren goed. Bij elk groot project heb je wat puntjes die niet meteen goed werken, maar de nazorg van EFAFLEX is erg goed en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de serviceafdeling!”