Snelheid ontmoet uithoudingsvermogen en robuustheid

Veelzijdigheid, functionaliteit, duurzaamheid…. slechts enkele van de redenen waarom de grote food- & beverage producenten  hun zijn gaan vertrouwen op EFAFLEX snelloopdeuren.

Onze Top 3 food & beverage deuren

De snelheid van productie, verpakking en logistiek is cruciaal binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waar producten een reis moeten afleggen en probleemloos bij de consument moeten aankomen.


Tijd is van essentieel belang. Downtime kan een kostbaar domino-effect veroorzaken, met gevolgen voor de hele toeleveringsketen. Het kan leiden tot verspilde, bedorven producten of financiële sancties.


oplossing voor probleem met veel vocht en opgesloten medewerkers in de koelcel dankzij oude verroeste en versleten deur die veel in storing stond bij een viswerker op urk

Zij kozen ook voor een EFAFLEX

snelloopdeur voor de food & beverage.

"Door de jaren heen hebben wij al meerdere deuren leveranciers gehad. Nooit met lange levensduur.
Sinds we al een paar jaar zakendoen met EFAFLEX, is dit een stuk verbeterd.
Eerlijk is eerlijk; ze zijn niet bepaald concurrerend met hun prijzen en behoorlijk aan de hoge kant. Maar wel een bedrijf voor degelijke deuren. Vooral voor in de foodsector zijn ze mooi en hygiënisch afgewerkt."

Willem van der Lee
Van der Lee Seafish B.V.

Dit is wat wij garanderen wanneer je kiest voor een EFAFLEX snelloopdeur voor de food & beverage

De uitdagingen van de huidige voedings- en drankenindustrie zijn complex. Ervoor zorgen dat producten op een tijdige en veilige manier van de bron naar het eindverbruik gaan, is van vitaal belang. Stadia kunnen productie, verpakking, verzending en opslag omvatten, die elk zorgvuldig worden gepland en waar onvoorziene storingen grote schade kunnen aanrichten. Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn essentieel; een thema dat als een rode draad door het EFAFLEX-portfolio loopt.

Neem de snelloop-roldeur EFA-SRT ECO met zijn ruimtebesparende ontwerp, de ideale oplossing voor interne toepassingen, of de geïsoleerde spiraaldeur EFA-SST-Premium met zijn uitzonderlijke isolatie-eigenschappen.


Ondertussen blijft de snelloop-turbodeur EFA-STT het product bij uitstek voor magazijnen en productieruimtes waar snelheid van logistiek en veilig werken door goed zicht moeiteloos moeten worden gesynchroniseerd.Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de EFAFLEX snelloopdeur voor de food & beverage?

Verlaging energiekosten

Onze geïsoleerde snelloopdeuren zijn standaard uitgevoerd met EFA-THERM isolatielamellen om de energie-efficiëntie te verbeteren. De perfecte afdichting verlagen de energiekosten tot wel 50%

De ECO allrounder

De R-serie – ideaal om tocht te elimineren, temperatuurzones constant te houden en vervuiling te minimaliseren; een echte allrounder, economische oplossing die de tand des tijds doorstaat.

Snelheid & kwaliteit

Onze snelloop-turbodeur opent met een openingssnelheid van 3,0 meter per seconde, die 250.000 bewegingen per jaar aan kan en een windbelasting tot 142 km per uur. 

Industriespecifieke deuroplossingen

Door de combinatie van de hoge snelheid, veiligheidsvoorzieningen en de uniek spiraal zorgt er voor dat onze deuren zorgen voor minder aanrijdschades. Geen elementen die uitsteken, geen knelgevaar!

Over onze food & beverage expert, Roy Lodewijk

Roy is een specialist op het gebied van food & beverage binnen EFAFLEX. Roy is ruim 16 jaar in dienst en heeft een brede kennis opgedaan o.a. in bouwend Nederland.


Kennis en ervaring in combinatie met een perfecte voorbereiding zijn de basis bij Roy. Grote projecten in de voedingsmiddelenindustrie en transport & logistiek hebben geleid tot een brede kennis op het gebied van de food & beverage wereld. 


Echt een expert dus! Neem vandaag nog contact op met Roy via zijn mobiele nummer 06-212 888 75 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een food- & beverage oplossing voor jou te vinden!

Hoe kom ik nog meer te weten over jullie deuren?

Wij hebben verschillende mogelijkheden om jou te helpen. Download onze whitepaper, boek een demo of neem gewoon contact op met Roy!

1

Optie 1: Download onze whitepaper

Wij hebben een whitepaper opgesteld over duurzaam bouwen met EFAFLEX snelle en veilige deuren

2

Optie 2: Plan jouw vrijblijvende expertgesprek

Plan een 30 minuten gesprek met Roy in. Dit kan door teruggebeld te worden of een online meeting via MS Teams, de keuze is aan jou. Daarna komt Roy eventueel langs op locatie om samen met jou jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het kan gaan om een presentatie van onze food- & beverage deuren maar het kan ook gaan om een inventariserend gesprek over de technische specificaties van de deuren.

3

Optie 3: Boek een demo op jouw eigen terrein

Boek een demo en wij komen bij jou op het terrein onze snelloopdeur demonstreren. Een demonstratie van een half uur of een halve dag op jouw terrein, jij mag het zeggen!

Bekijk de unieke snelle actiesnelheid vanuit het comfort van jouw kantoor. Geen reizen. Geen verspilde tijd. Perfect!


In een mum van tijd staat de deur up and running. Het enige wat wij van jou vragen is een stroompunt en zoveel mogelijk kritische collega`s.

4

Optie 4: Neem contact op met Roy voor meer informatie

Neem vandaag nog contact op met Roy via zijn mobiele nummer 06-212 888 75 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een food- & beverage oplossing voor jou te vinden! Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen via ons supportnummer, het contactformulier of via de e-mail.

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen EFAFLEX-snelloopdeuren zo snel en slijtvast werken?

Hoe gaan EFAFLEX deuren open?

Zijn EFAFLEX-snelloopdeuren over het algemeen hetzelfde als rolluiken?

Ik zou graag eens de EFAFLEX-deuren in de praktijk willen bekijken. Is dit mogelijk?

Hoe vaak hebben mijn deuren onderhoud nodig?

Als ik eenmaal een EFAFLEX deur heb gekocht, eindigt daar dan de relatie?