Bedankt voor het gebruiken van onze deurkeuzehulp. Hieronder vind je informatie en de top 3 snelloopdeuren voor binnentoepassingen

Andere zijn soepel, EFAFLEX is moeiteloos

We hebben rekening gehouden met elk aspect van de faciliteit, elk met zijn specifieke vereisten of potentiële gevaren, en hebben een oplossing voor snelloopdeuren ontworpen die daarbij past. Dit betekent dat EFAFLEX een op maat gemaakte serie deuren van één fabrikant voor u kan leveren.

Onze Top 3 binnendeuren

Het is een feit dat de transport- en opslagindustrie meer incidenten en ongevallen heeft met bedrijfsvoertuigen dan in welke andere sector dan ook. Magazijn- en logistieke klanten opereren in een omgeving die voortdurend korte en kortere levertijden verwacht, terwijl ze manieren vinden om processen te verbeteren en te stroomlijnen om winst toe te voegen aan de 'bottom line'.

Bedenk ook dat incidenten niet alleen letsel kunnen veroorzaken bij mensen, maar ook kunnen leiden tot ongewenste kostbare uitvaltijd, wat een onverwacht domino-effect kan hebben dat zich door de hele productiefaciliteit verspreidt.

oplossing voor probleem met het Ontstaan van gevaarlijke situatie aan
beiden zijde van de gangen omdat er geen “belemmering” is tot stoppen

Zij kozen ook voor een EFAFLEX

snelloopdeur voor de binnentoepassing.

We komen het niet vaak genoeg tegen dat de eindgebruiker van onze snelloopdeuren zelf vraagt om een testimonial voor op onze website. Zo wel Jean Martin Durieux van Smits Transport & Logistiek Strijen BV.

In de zomer van 2020 hebben we daar 4x SST Premium geleverd, 2x SRT ECO en 2 stuks brandschermen geplaatst. Hij is erg tevreden over onze producten. De deuren hebben inmiddels tussen de 130.000-330.000 openingen gemaakt.

“De deuren van EFAFLEX zijn een flinke investering, maar daar krijg je ook echt wel wat voor terug. De deuren houden de kou goed binnen en hebben daardoor een hoog rendement. Zeker met de huidige energieprijzen hebben de snelloopdeuren van EFAFLEX een snelle terugverdientijd door de energiebesparing die het oplevert.

Wij zijn gewoon erg blij met de deuren en EFAFLEX. Alles loopt goed : de levering en montage van de deuren waren goed. Bij elk groot project heb je wat puntjes die niet meteen goed werken, maar de nazorg van EFAFLEX is erg goed en ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de serviceafdeling!”Jean Martin Durieux
Smits Transport & Logistiek Strijen B.V.

Dit is wat wij garanderen wanneer je kiest voor een EFAFLEX snelloopdeur

Maak een luchtfoto van een magazijn of logistieke faciliteit. Mogelijk zie je laadperrons waar goederen aankomen en vertrekken, productielijnen waar producten worden geassembleerd of vervaardigd, en temperatuurgecontroleerde gebieden waar goederen onder specifieke omstandigheden worden opgeslagen. Voeg machines, medewerkers en producten toe. Dit is een voor EFAFLEX bekende omgeving.

Het faciliteren van een snelle en efficiënte verplaatsing van goederen. Het risico op incidenten minimaliseren. Werkstroom verhogen. Automatische deuractivering. Beveiliging van medewerkers rond risicovolle machines. Opslagfaciliteiten met temperatuurregeling. Downtime verminderen. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom EFAFLEX de voorkeurspartner is geworden voor klanten die actief zijn in de transport & logistiek sectorWat zijn de belangrijkste kenmerken van de EFAFLEX snelloopdeur als binnentoepassing?

Kortere wachttijd / betere doorstroom 

EFAFLEX zorgt voor een hoger rendement in elk bedrijf. Dankzij de hoge openingssnelheden worden wachttijden voor de deuren zo gering mogelijk gehouden. De snelheid van uw logistieke processen neemt zo toe.

Van ECO naar SOFT naar PREMIUM

De EFAFLEX snelloopdeuren als binnentoepassing hebben allemaal hun eigen specifieke voordelen. Zo heeft de ECO de beste prijs/kwaliteit verhouding, de soft touch een zachte onderbalk en de premium is alles wat je kunt wensen!

Extreem belastbare vorkheftruck deur 

De EFA-SRT is een echte allrounder! Hij is toepasbaar als binnendeur of als extra bescherming voor de afsluiting van een hal. Voor elke opening is deze snelroldeur een kwalitatief hoogwaardige oplossing.

Ideaal voor transporttechniek

Dankzij zijn ruimtebesparend ontwerp (bijv. zeer smal zijframe) is de EFA-SRT® ECO uitstekend geschikt voor het gebruik bij automatische rolbanen of transportsystemen. De deur staat garant voor een veilige en snelle goederenstroom.


Uw snelloopdeuren expert, Paul Valster

Paul is ruim 5 jaar in dienst en heeft een brede kennis opgedaan o.a. in bouwend Nederland.


Kennis en ervaring in combinatie met een perfecte voorbereiding zijn de basis bij Paul. Grote projecten in de voedingsmiddelenindustrie, parkeerbranche, farmacie of transport & logistiek is Paul niet vreemd.


Echt een expert dus! Neem vandaag nog contact op met Paul via zijn mobiele nummer 06-21 33 94 53 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een deuroplossing voor jou te vinden!

Hoe kom ik nog meer te weten over jullie deuren?

Wij hebben verschillende mogelijkheden om jou te helpen. Download onze whitepaper, boek een demo of neem gewoon contact op met Paul!

1

Optie 1: Download onze whitepaper

Wij hebben een whitepaper opgesteld over duurzaam bouwen met EFAFLEX snelle en veilige deuren

2

Optie 2: Plan jouw vrijblijvende expertgesprek

Plan een 30 minuten gesprek met Paul in. Dit kan door teruggebeld te worden of een online meeting via MS Teams, de keuze is aan jou. Daarna komt Paul eventueel langs op locatie om samen met jou jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Het kan gaan om een presentatie van onze binnendeuren maar het kan ook gaan om een inventariserend gesprek over de technische specificaties van de deuren.

3

Optie 3: Boek een demo op jouw eigen terrein

Boek een demo en wij komen bij jou op het terrein onze snelloopdeur demonstreren. Een demonstratie van een half uur of een halve dag op jouw terrein, jij mag het zeggen!

Bekijk de unieke snelle actiesnelheid vanuit het comfort van jouw kantoor. Geen reizen. Geen verspilde tijd. Perfect!


In een mum van tijd staat de deur up and running. Het enige wat wij van jou vragen is een stroompunt en zoveel mogelijk kritische collega`s.

4

Optie 4: Neem contact op met Paul voor meer informatie

Neem vandaag nog contact op met Paul via zijn mobiele nummer 06-21 33 94 53 of reserveer jouw expertgesprek van 30 minuten om een deuroplossing voor jou te vinden! Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen via ons supportnummer, het contactformulier of via de e-mail.

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen EFAFLEX-snelloopdeuren zo snel en slijtvast werken?

Hoe gaan EFAFLEX deuren open?

Zijn EFAFLEX-snelloopdeuren over het algemeen hetzelfde als rolluiken?

Ik zou graag eens de EFAFLEX-deuren in de praktijk willen bekijken. Is dit mogelijk?

Hoe vaak hebben mijn deuren onderhoud nodig?

Als ik eenmaal een EFAFLEX deur heb gekocht, eindigt daar dan de relatie?