Onze organisatie

Wie zijn wij:

EFAFLEX van der Tol en Keijzer bv is de enthousiaste exclusieve vertegenwoordiger voor de Nederlandse markt voor de EFAFLEX snelloopdeuren. Onze Nederlandse vestiging is in 1996 opgericht door Ton van der Tol en Frank Keijzer welke met veel enthousiasme het bedrijf hebben uitgebouwd naar de huidige grootte.

EFAFLEX – 40+ jaar succes

Met een snelloopdeur van EFAFLEX kiest u voor wereldwijd toonaangevende technologie en profiteert u exclusief van onze technische voorsprong. Eigen onderzoek en ontwikkeling vormt bij EFAFLEX een belangrijk onderdeel van de ondernemingsfilosofie. Zo zorgen wij voortdurend voor vooruitgang. Het is niet eenvoudig om wereldwijd de onbetwiste nummer één in technologie te zijn maar we blijven revolutionaire deursystemen ontwikkelen – voor uw succesvolle toekomst.

Ons productenpakket wordt regelmatig uitgebreid en door voortdurende innovatie hebben we steeds weer de nieuwste oplossingen beschikbaar voor “deurproblemen” bij onze klanten. Bij de oprichting van de firma in 1974 was EFAFLEX de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezighield met snellopende deuren. En dat heel bewust! Want onze voorsprong vanaf de eerste dag is op deze visie gebaseerd. Al ruim 40 jaar is EFAFLEX de marktbepalende fabrikant van snelloopdeuren. EFAFLEX industriedeuren zijn verkrijgbaar in de uitvoering spiraaldeur, roldeur, vouwdeur, cleanroomdeur, deuren voor vriescellen, deuren voor machinebescherming en vele andere speciale uitvoeringen voor een groot aantal sectoren. Het bedrijf heeft meer dan 1000 medewerkers wereldwijd en is een betrouwbare, door de eigenaar beheerde familieonderneming. Het hoofdkantoor van EFAFLEX is gevestigd in het Beierse Bruckberg en biedt internationale, innovatieve en creatieve ingenieurskunsten uit Duitsland en andere Europese landen.

Kwaliteit

Als eerste fabrikant van deuren laat EFAFLEX al sinds 2005 zijn snelloopdeuren door de IFT regelmatig controleren op duurzaamheid en sinds 2008 wordt dit ook gecertificeerd. De Snelloop-spiraaldeuren EFA-SST, de Snelloop-turbodeuren EFA-STT en de Snelloop-vouwdeuren EFA-SFT werden in het laatste testrapport zelfs op 1 miljoen bewegingen getest.

EFAFLEX heeft een groep van goed opgeleide eigen monteurs die zorg dragen voor montage, garantiezaken en onderhoud en eventueel reparatie van de deuren. In combinatie met onze servicecontracten bieden wij u snelle responstijden bij noodzakelijke monteurondersteuning. Sinds 2000 is EFAFLEX gecertificeerd volgens de eisen van de VCA* (Veiligheidscertificaat aannemersbedrijf).