• Home
  •  > 
  • Nog 1 maand te gaan voor de MS Motion

Nog 1 maand te gaan voor de MS Motion

Datum: 09/08/2018

Het aftellen is nu echt begonnen naar de MS Motion.

Multiple Sclerose, of MS, is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Deze video legt uit hoe het precies zit. MS gaat nooit meer weg en medicijnen om het te genezen die zijn er niet. Onderzoek is en blijft dus belangrijk. Steun het Nationaal MS Fonds. 

Geen smoesjes meer, geen excuses meer, maar vooral keihard trainen en dat was niet gemakkelijk met het extreme warme weer van de afgelopen weken.

Onze toppers Sander, Francisca, Jerry en Jorick (lopers voor Team EFAFLEX tijdens de MS Motion Utrecht) zijn naast het trainen van Nederland tot in Frankrijk of Kroatië ook hard bezig om donateurs te werven. Wij hebben ons vooraf gestelde doel bijna bereikt, tussenstand op dit moment is 95%, maar we willen hier graag een dikke plus op zien.

Running MS Motion shirt  Oefenen voor MS motion

Wilt u als bedrijf ons sponsoren dan hebben wij speciale sponsorpakketten waarbij we u meenemen in onze communicatie-uitingen. Wordt u een gouden, zilveren of bronzen sponsor? Vraag hier hoe u ons kunt helpen:

Stuur een e-mail naar: j.brouwer@efaflex.nl of bel 0346-557111. U kunt ook persoonlijk doneren via de teampagina op de website van MS Motion.

De volgende gouden sponsoren gingen u al voor:

Efaflex &  Le Brasseur & Brite Blue

En de volgende zilveren sponsoren:

Vast & Zeker Bedrijfsverzekeringen & XL Rent Autoverhuur & TrackDe Waal autogroep &Autohaas groep